Υπηρεσίες

Καλώς ήλθατε στην SPAR

Είμαστε η μεγαλύτερη αλυσίδα εμπορίου τροφίμων παγκοσμίως.

Το άριστο επίπεδο γνώσης και κατάρτισής μας

στον συγκεκριμένο τομέα είναι αδιαμφισβήτητο.

H SPAR επανέρχεται στην Ελλάδα

Γιατί SPAR;

Ανάπτυξη καταστημάτων

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε και να εξελίξουμε την επιχείρησή σας.

Οραματιζόμαστε το καλύτερο κατάστημα που μπορεί να υλοποιηθεί σε κάθε περιοχή. Το επιτυγχάνουμε μέσω μιας ολοκληρωμένης υπηρεσίας ανάπτυξης των καταστημάτων. Προσφέρουμε τον σχεδιασμό του καταστήματός σας, ακολουθώντας βραβευμένα σχεδιαστικά μοντέλα, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία του χώρου σας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό δίκτυο καταστημάτων, το οποίο θα στηρίζεται σε νέες πρακτικές υψηλής απόδοσης και σε μία ολοκληρωμένη διαχείριση κατηγορίας (συγκεκριμένα κωδικολόγια και μείγματα προϊόντων). Προτείνουμε νέα προϊόντα και κατηγορίες για την ανάπτυξη της κερδοφορίας της επιχείρησής σας.

Υποστήριξη της Επιχείρησής σας

Είμαστε έτοιμοι να προσδιορίσουμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και να προσφέρουμε υποστήριξη για όλα.

Κάθε νέο μέλος στην ομάδα της SPAR απολαμβάνει τη δική του εξειδικευμένη υποστήριξη. Αξιοποιούμε κάθε πληροφορία για όφελος του συνεργάτη μας. Παρέχουμε πρόσβαση σε ενοποιημένες αγορές και κοινές εισαγωγές, όπως επίσης, προτείνουμε ολοκληρωμένα EPR συστήματα.
Στόχος της ομάδας SPAR είναι να βελτιώσουμε τις πωλήσεις, βοηθώντας στην επίτευξη μιας βιώσιμης ανάπτυξης. Θα είμαστε διαθέσιμοι σε καθημερινή βάση, ώστε να σας καθοδηγήσουμε σε διάφορα θέματα, από την εκπαίδευση του προσωπικού μέχρι την ανάπτυξη των καταστημάτων.

Εκπαίδευση & Ανάπτυξη

Fusce nulla massa, hendrerit non lorem vitae magna. Fusce quis nunc et arcu mollis.

Το κλειδί για την επιτυχία κάθε επιχείρησης ξεκινάει από τη διαδικασία εκπαίδευσης του προσωπικού των καταστημάτων και συνεχίζεται στις νέες τεχνικές λιανεμπορίου. Η εφαρμογή των εξειδικευμένων τεχνικών εκπαίδευσης και ανάπτυξης απέφεραν στους συνεργάτες μας υψηλά ποσοστά πωλήσεων.

Marketing, Promotions & Αξία

Lorem inibus justo eget auctor. Vestibulum ligula orci, volutpat id aliquet emet nulla.

Η ομάδα της SPAR προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ενεργειών promotion των προϊόντων και των καταστημάτων, για κάθε καταναλωτική περίοδο, όλο τον χρόνο. Προσφέρουμε πρόσβαση σε νέες συσκευασίες, έντονο προωθητικό υλικό εντός των καταστημάτων, προβολή σε τύπο, TV, ραδιόφωνο και Digital Applications. Μέσα από το brand SPAR, αποκτάτε πλέον τη δική σας αναγνωρίσιμη επικοινωνία με διεθνείς χορηγούς προβολής του σήματος, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ποιοτικά Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας SPAR χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, design και χαμηλή τιμή.

Για εμάς, είναι πολύ μεγάλης σημασίας, καθώς μέσα από αυτά πετυχαίνουμε την αφοσίωση της κουλτούρας μας στους καταναλωτές μας αλλά και δυνατή κερδοφορία για τους συνεργάτες μας. Οι δεσμεύσεις και οι πρωτοβουλίες της SPAR σε ολόκληρο τον κόσμο βασίζονται και προσαρμόζονται στις ειδικές ανάγκες της κοινότητας, με κύριους στόχους την υγεία, την προμήθεια, την κοινωνία, το περιβάλλον, την αλυσίδα εφοδιασμού. Στο τέλος όλες οι πρωτοβουλίες συνδέονται με την ευημερία και την ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας.

Logistic

Lorem inibus justo eget auctor. Vestibulum ligula orci, volutpat id aliquet emet nulla.

Οι καλύτερες αποθήκες με οργανωμένο σύστημα διανομών, αποτελούν το υπόβαθρο για την αποδοτική λειτουργία του δικτύου των καταστημάτων μας. Επιτυγχάνουμε λιγότερες παραδόσεις στο κατάστημα, με λιγότερα τιμολόγια και κατ’ επέκταση με λιγότερο διαχειριστικό κόστος. Και πάντα, με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η ειδικότητά μας είναι

να χτίζουμε σχέσεις, εμπιστοσύνη

να μοιράζουμε την πληροφορία

να ενισχύσουμε την αφοσίωση

SPAR Hellas

Γίνε και εσύ μέρος αυτού του ταξιδιού