Ποιοι είμαστε

Η ιστορία της SPAR μέχρι σήμερα

Η SPAR ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 1932 από τον Adriaan van Well και 14 άλλους ομοϊδεάτες του.

Σήμερα η SPAR αριθμεί περισσότερα από 12.500 καταστήματα, με παρουσία σε 44 χώρες και 4 ηπείρους (στοιχεία 2016).Η ανάπτυξη της SPAR υπογραμμίζεται από αξίες, οι οποίες καθοδηγούν την οργάνωση της εταιρείας για περισσότερα από 80 χρόνια. Στην καρδιά αυτών των αξιών βρίσκεται η δέσμευση των καταστημάτων SPAR σε όλο τον κόσμο  για φρεσκάδα, για επιλογή, για ποιότητα και για εξυπηρέτηση.

 

spar

SPAR: ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα με τοπική προσέγγιση

Οι Αξίες μας

πάντα με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Για εμάς, η στήριξη της τοπικής αγοράς αποτελεί προτεραιότητα μας . Τα καταστήματά μας ανήκουν και λειτουργούν από τους ντόπιους, για τους ντόπιους. Υποστηρίζουμε τους τοπικούς προμηθευτές, οι οποίοι παραμένουν ανεξάρτητοι, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα ενός παγκοσμίου εμπορικού σήματος. Είμαστε εδώ για εσένα. Είμαστε εδώ για όλους.

υπεροχή στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Είτε πρόκειται για φρέσκα προϊόντα, νέες ιδέες ή ανανεωμένα καταστήματα, αγωνιζόμαστε πάντα να σας προσφέρουμε  τη βέλτιστη επιλογή.

πάθος για ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η διασφάλιση της ποιότητας διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο σε κάθε μας ενέργεια.  Από την άψογη εμφάνιση των καταστημάτων μας μέχρι την εκτεταμένη ποικιλία φαγητών και ποτών.

εκπληκτική ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι όταν μας  χρειάζεστε. Είμαστε μέρος μιας μεγάλης ομάδας, για την οποία νοιαζόμαστε και δεν ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε εδώ  για εσένα. Πάντα με σεβασμό και  ειλικρίνεια.

Είμαστε εδώ για εσένα

Όλα ξεκίνησαν με ένα κατάστημα στην Ολλανδία το 1932. Τώρα η SPAR είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα εμπορίου τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο.

όλοι επωφελούνται από μια ενωμένη συνεργασία